Πρόσθετα Ζαχαροπλαστικής & Μαγειρικής
Βελτιώνουν τις δημιουργίες σας, με μοναδικό τρόπο. Αντικαταστήσετε ουσίες και σκευάσματα που δεν είναι απολύτως κατάλληλα για εσάς, με μια πλήρη σειρά προϊόντων!
ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
Monk Fruit & Ερυθριτόλη 1:1
Γνωστό ως Μonk fruit ή luo han guo. Με μοναδικές ιδιότητες, ιδανικό για τον καφέ, το τσάι, ροφήματα αλλά και σε γλυκές συνταγές καθώς ψήνεται!
Συσκευασία: 250g

Διατροφική Μαγιά σε Νιφάδες
Ιδανικό καρύκευμα για σούπες, σάλτσες, ομελέτες, δημητριακά, γιαούρτι ή smoothies!
Συσκευασία: 100g
Ερυθριτόλη
Φυσική γλυκαντική ουσία ερυθριτόλη (πολυόλη) σε πούδρα. Χωρίς αλλεργιογόνα.
Συσκευασία: 500g
Στέβια-Εριθρυτόλη 1:1
Είναι μια φυσική γλυκαντική ουσία, πολύ πιο γλυκιά από τη ζάχαρη, με μηδενικές θερμίδες & μηδενικό γλυκαιμικό δείκτη.
Συσκευασία: 250g
Στέβια-Εριθρυτόλη 1:7
Είναι μια φυσική γλυκαντική ουσία, πολύ πιο γλυκιά από τη ζάχαρη, με μηδενικές θερμίδες & μηδενικό γλυκαιμικό δείκτη.
Συσκευασία: 250g
Μπέικιν πάουντερ
Χωρίς άμυλο
Κατάλληλο για όλα τα αλεύρια. Χρησιμοποιήστε το και ως υποκατάστατο αλευριού. Για ένα ελαφρύ και αφρώδες αποτέλεσμα.
Συσκευασία: 100g
Ζελατίνη Πηκτικός παράγοντας
Κατάλληλο για την παρασκευή γλυκών – ζελέ φρούτων, κανέλας και αλμυρών τροφίμων – ζυμαρικών, ζωμών κ.λ.π.
Συσκευασία: 100g
Αλεύρι Konjac
Το Αλεύρι Κonjac δεν περιλαμβάνει γλουτένη, είναι άγευστο και άοσμο και μπορεί να συμπεριληφθεί σε οποιαδήποτε δίαιτα. 100 γρ Aλεύρι Κonjac πυκνώνει μέχρι 25-30 λίτρα υγρού.
Συσκευασία: 100g
Ξανθανικό κόμμι
Χρησιμοποιείται στη μαγειρική ως σταθεροποιητικός και πηκτικός παράγοντας σε dressings και σάλτσες παγωτα και, κυρίως, για σπιτικό ψωμί σε συνταγές χωρίς γλουτένη, αφού βελτιώνει τη δομή της ψίχας και δεν θρυμματίζεται.
100% ORGANIC
Συσκευασία: 100g
Ξηρή Μαγιά
Ανακατέψτε το περιεχόμενο ομοιόμορφα με το αλεύρι. Δεν διαλύεται απευθείας στο νερό. 1 κ.τ.γλ. (5γρ) για (500γρ) αλεύρι.
Συσκευασία: 30g
Tara Gum
Το Tara Gum είναι μια υδατοδιαλυτή ίνα που λαμβάνεται με άλεση ενδοσπερμίων των σπόρων της Caesalpinia spinosa (Fam. Leguminosae). Αποτελείται από πολυσακχαρίτες υψηλού μοριακού βάρους που αποτελείται κυρίως από γαλακτομαννάνες.