Τα προϊόντα NoCarb είναι μοναδικά & καινοτόμα, ειδικά σχεδιασμένα για εσάς!

Δεν περιέχουν:
• Υδατάνθρακες
• Γλουτένη
• Σόγια
• Σπόρους
• Ανόργανα
• Λιπαρά αλεύρια σπόρων
• Λακτόζη & άλλα παράγωγα γαλακτοκομικών προϊόντων

Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα σε ολόκληρο τον κόσμο όπως τα προϊόντα NoCarb®,οπότε δεν υπάρχει σύγκριση!

Τα μοναδικά προϊόντα της No Carb®, με βάση τις φυτικές ίνες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλες τις δίαιτες που κυκλοφορούν και απαιτούν χαμηλής περιεκτικότητας διατροφή σε υδατάνθρακες. Παράγονται και συσκευάζονται στην όμορφη Βουδαπέστη, με εμπεριστατωμένες τεχνικές, από κορυφαίο χημικό μηχανικό με εξειδίκευση στην διαιτολογία και στην τεχνολογία τροφίμων. Οι πρώτες ύλες προέρχονται από επιλεγμένες μονάδες παραγωγής από όλη την υφήλιο, με τα αυστηρότερα κριτήρια ελέγχου και όλες τις πιστοποιήσεις, για να σας προσφέρουμε ένα απόλυτα ασφαλές προϊόν.
Δεν χρησιμοποιούμε χημικά ή τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, ή πρόσθετα βελτίωσης της υφής.

NoCarb® products

Πιστοποιήσεις

Τα προϊόντα NoCarb πληρούν τις απαιτήσεις της Οδηγίας 2009/39/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 6ης Μαΐου 2009, για
τρόφιμα που προορίζονται για ειδικές διατροφικές χρήσεις, τροφές για άτομα που πάσχουν από διαταραχές του μεταβολισμού των υδατανθράκων (διαβήτης).

Κατηγορίες προϊόντων

Basic products

Απολύτως ιδανικά για να αντικαταστήσουν τα βασικά τρόφιμα όπως: αλεύρι σιταριού, σιμιγδάλι, ψωμί (δεν περιέχουν σκόνη αυγών, αλλά υπάρχει και απαραίτητο για το ψήσιμο / το μαγείρεμα του αυγού σε συνταγές).

Comfort products

Τέλεια μείγματα που είναι κατάλληλα για την παρασκευή μπαγκέτας, κουλούρια, πίτσα, βάφλες και μαφιν μόνο προσθέτοντας νερό και λάδι. Εύκολο να τα κάνετε, χωρίς να υπάρχει ανάγκη για δεξιότητες κουζίνας – η συνταγή είναι στην ετικέτα, απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες – που σημαίνει προσθέστε νερό και λάδι, και βάλτε στο φούρνο – και το αποτέλεσμα είναι τέλειο.

Auxiliary product

Μείγματα ψησίματος χωρίς άμυλο και χωρίς υδατάνθρακες, κατασκευασμένη ειδικά για προϊόντα υψηλής περιεκτικότητας σε άμυλο που περιέχουν προϊόντα αλεύρου.

Pudding, dressing

Μείγμα πουτίγκας βανίλια, κακάο και δυόσμου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επικάλυψη και επιδόρπια.

Special mixtures

Μείγματα που μπορούν να ψηθούν μόνο σε φούρνο μικροκυμάτων. Και για όσους δεν μπορούν να φάνε τα αυγά.

Πρωτεΐνες

Ορού Γάλακτος & Σόγιας

Αρώματα Ζαχαροπλαστικής

Μοναδικά αρώματα, για τέλειες δημιουργίες στη κουζίνα.